Usein kysyttyä

Uudenlainen palvelumme tekee taksimatkustamisesta helppoa ja halpaa. Alla vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tilaa kyyti →

Kyyti tilataan Kyyti-sovelluksella seuraavan linkin takaa.
Kyyti-tilaus tehdään valitsemalla lähtöpaikka ja määränpää.

Kyytiä ei voi vielä tilata soittamalla, mutta tämä mahdollisuus on tulossa piakkoin tarjolle.

Kyllä. Kyyti on taksipalvelu, joka hyödyntää digitaalisuutta. Olemme tehneet taksin käyttämisestä asiakkaille helppoa, edullista ja hinnoittelultaan läpinäkyvää. Kaikilla kuljettajillamme on voimassa oleva taksinkuljettajan ajolupa.

Kyyti on 100% suomalaisessa omistuksessa. Toiminnan taustalla on Oulussa pitkään toiminut taksiyrittäjä.

Kyyti toimii tällä hetkellä Oulun kaupunkiseudulla, mutta on laajentumassa kaikkiin Suomen suurimpiin kaupunkeihin.

Kyllä, Kyydin vyöhykkeiden sisällä matkan hinta on aina kiinteä, esim A-vyöhykkeellä 5€/matka. Näet matkan hinnan ennen tilaamista syöttämällä appiin lähtöpaikan ja määränpään osoitteet.

Kuljetus maksetaan autoon pankkikortilla tai käteisellä matkan päätteeksi.

Kuljetuksen voi tilata ennakkoon. Suosittelemme ennakkoon tilaamista esimerkiksi lentokenttäkyydeissä. Emme veloita ylimääräistä ennakkotilausmaksua – hinta on yhtä edullinen, tilasitpa Kyydin heti tai ennakkoon.

Kyllä pääsee. Mikäli matkan lähtö tai määränpää on Kyydin vyöhykkeiden ulkopuolella, kuljetuksen hinta on 2€/kilometri – edullista sekin.

Myös lemmikit ovat sallittuja. Tällöin hintaan lisätään eläinlisä, joka on 5€/kuljetus.

Voit sallia yhdistelykyydin tilausta tehdessäsi ja säästää hinnassa. Tällöin samaan suuntaan menevien muiden matkustajien kyytejä voidaan yhdistellä. Poikkeama tavanomaiselta reitiltä on tällöin max. 3 kilometriä.

Kyydin kuljetuksia tehostetaan ja järkeistetään älykkään algoritmin avulla, mikä auttaa vähentämään turhia ajokilometrejä. Säästöä tulee sekä autoilijalle että asiakkaalle – kätevää eikö vain!